Impreza firmowa
Restauracja Gospoda pod Młynem przygotowała dla Państwa ofertę na organizację imprezy firmowej. Proponujemy menu na niezobowiązujące spotkanie po pracy, na uroczyste kolacje firmowe oraz na większe imprezy integracyjne.
Organizacja imprez firmowych to nasza specjalność. Nasze wyborne menu miało okazję docenić wiele firm na licznych imprezach i bankietach jakie organizowaliśmy nie tylko tu na miejscu w restauracji w Warszawie na Ursynowie ale i na licznych cateringach jakie obsługujemy na co dzień, organizując imprezy firmowe w Państwa firmach.
Do wyboru Gości proponujemy dwanaście zestawów menu na imprezę firmową z różnymi propozycjami w zależności od charakteru przyjęcia. W ofercie mamy również kącik wiejski ze swojskimi wędlinami a na ważniejsze okazje proponujemy wyśmienite torty firmowe jakie przygotowują nasi cukiernicy.
Serdecznie zapraszamy do kontaktu i do zapoznania się z naszą ofertą na imprezę firmową.
Impreza firmowa – Oferta do wydruku.pdf
Impreza firmowa Menu I
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
Cena pakietu – 67 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza Firmowa Menu II
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Barszczyk czerwony (serwowany)
Cena pakietu – 90,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu III
ZUPA (serwowana)
Aromatyczna zupa borowikowa z dodatkiem kwaśnej śmietany
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Kaczka z pieca, podawana z kopytkami i pieczonym jabłkiem nadziewanym sosem żurawinowym
DESER (serwowany)
Torcik kawowo-bezowy z sosem wiśniowym
Cena pakietu – 101 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu IV
PRZYSTAWKA (serwowana)
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
ZUPA (serwowana)
Zupa kurkowa
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym, podawane z kopytkami i sałatką z buraczków
DESER (serwowany)
Szarlotka na ciepło z kulką lodów i bitą śmietaną
Cena pakietu – 108,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu V
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Talerze mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki) z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty
Cena pakietu – 109,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu VI
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Grillowane kotleciki schabowe w sosie serowym, podawane z ziemniakami opiekanymi i warzywami pieczonymi z oliwą
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, rolada makowa, babeczki z owocami)
Cena pakietu – 123 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu VII
ZUPA (serwowana)
Krem z pomidorów z dodatkiem śmietany i świeżej bazylii
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Grillowana pierś z kurczaka w sosie z kurek leśnych, podawana z ziemniakami opiekanymi i warzywami pieczonymi z oliwą
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, rolada makowa, babeczki z owocami)
Cena pakietu – 137,50 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu VIII
ZUPA (serwowana)
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, podawane z ziemniakami opiekanymi i warzywami pieczonymi z oliwą
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, rolada makowa, babeczki z owocami)
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Cena pakietu – 157 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu IX
GORĄCY BUFET (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie myśliwskim
Żeberka w sosie bbq
Makaron penne z warzywnym ratatouille
Ziemniaki pieczone z czosnkiem w ziołach
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
BUFET ZIMNY (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, rolada makowa, babeczki z owocami)
Cena pakietu – 164 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu X
GORĄCY BUFET (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Karkówka w sosie z zielonego pieprzu
Pierś z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym
Sandacz w sosie porowo-winnym
Tagiatelle z kurkami
Ziemniaki pieczone z czosnkiem w ziołach
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
BUFET ZIMNY (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Jajka faszerowane
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałata z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi w dressingu miodowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, rolada makowa, babeczki z owocami)
Półmiski świeżych owoców sezonowych krojonych w plastry
Cena pakietu – 177,50 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Impreza firmowa Menu XI
GORĄCY BUFET (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Staropolski żur
Żeberka w sosie bbq
Grillowana biała kiełbasa
Grillowana kiełbasa myśliwska
Grillowana kaszanka
Karkówka w sosie pieprzowym
Pieczone pałki z kurczaka
Bigos
Ziemniaki pieczone z czosnkiem w ziołach
BUFET ZIMNY (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Kącik wiejski (w tym: szynka, kaszanka swojska gryczana, pasztetowa, kiełbasa chłopska, kiełbasa jałowcowa, kiełbasa wiejska, salceson, baleron)
Wybór pasztetów
Deski serów
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Chrzan, ćwikła
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na stołach lub na bufecie bocznym przy wynajętej sali)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, rolada makowa, babeczki z owocami)
Cena pakietu – 203 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Napoje i alkohol
Wersja I
Napoje płatne według spożycia
Soki owocowe, Coca-Cola – 20 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 16 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 10 zł /os.
Wino musujące Napoli 0,75l – 55 zł /but.
Wino musujące Prosecco 0,75l – 75 zł /but.
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – 78 zł /litr
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – 78 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 59 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 69 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 79 zł /but.
Piwo Miłosław z beczki 0,5l – 14 zł
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Wersja II
Open bar (dla grup powyżej 20 osób)
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – bez ograniczeń
Piwo Miłosław Pilzner z beczki 0,5l – bez ograniczeń
Cena open baru – 140 zł za osobę za 6 godzin
Każda następna rozpoczęta godzina jest dodatkowo płatna 25 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Wersja III
Open bar na napoje bezalkoholowe
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Cena open baru na napoje bezalkoholowe – 50 zł za osobę za 6 godzin
Każda następna rozpoczęta godzina jest dodatkowo płatna 10 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Ceny pozostałych napojów i alkoholi znajdują się w zakładce „Karta Menu”
Dodatkowo oferujemy
DJ – 450 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 5 godzin)
Zespół muzyczny – 550 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 4 godziny)
Kącik wiejski (minimalne zamówienie 30 os.) – 45 zł za osobę
(w tym: szynka, kaszanka swojska gryczana, pasztetowa, kiełbasa chłopska, kiełbasa jałowcowa, kiełbasa wiejska, salceson, baleron)
Tort na imprezę firmową śmietanowo-owocowy – 14,50 zł /porcja
(Jasny biszkopt, bita śmietana, owoce)
Tort na imprezę firmową czekoladowy z brzoskwiniami – 16,50 zł /porcja
(Jasny biszkopt o aromacie pomarańczy, mus czekoladowy, brzoskwinie)
Tort na imprezę firmową czekoladowy z wiśniami – 16,50 zł /porcja
(Ciemny biszkopt, mus czekoladowy, wiśnie)
Raca na tort duża (25 cm) – 10 zł /szt.
Torty podajemy w całości, następnie są krojone przez kelnera
Minimalne zamówienie wynosi 12 porcji