Wigilia Firmowa 2020
Zbliża się zima a wraz z nią Święta Bożego Narodzenia. Bogato ubrane choinki, śliczne dekoracje, mikołaje i prezenty tworzą niepowtarzalny klimat. Jest to czas, kiedy częściej myślimy o rodzinie, przyjaciołach i współpracownikach. Wigilia firmowa to wspaniała okazja aby usiąść do wspólnego stołu i podzielić się tym świątecznym nastrojem.
Co roku mamy przyjemność organizować kilkadziesiąt wigilii firmowych zarówno w naszej restauracji jak i dostarczać świąteczne menu w formie cateringu do Państwa firm.
W tym roku również nasz szef kuchni przygotował menu na niezapomnianą wigilię firmową. Do wyboru jest aż 14 zestawów menu, opartych o tradycyjne świąteczno – wigilijne dania kuchni polskiej. Nie zabraknie w nich tradycyjnego wigilijnego karpia, pierogów, wigilijnej kapusty z grzybami, kompotu z suszu czy wigilijnych słodkości.
W trakcie wigilii firmowej zapewniamy piękny świąteczny wystrój restauracji, świąteczne przeboje w tle, w tym kolędy na życzenie.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na wigilię firmową.
Wigilia firmowa 2020 w restauracji – oferta do wydruku.pdf
Menu wigilijne I
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 64 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne II
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 70,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne III
ZUPA (serwowana)
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 76,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne IV
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 84,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne V
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Pierogi z kapustą i grzybami – 4 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 94,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne VI
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą wigilijną z grzybami
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 111 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne VII
ZUPA (serwowana)
Zupa borowikowa z łazankami
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Sandacz w sosie migdałowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z selera z rodzynkami
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 113 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne VIII
ZUPA (serwowana)
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą wigilijną z grzybami
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 123,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne IX
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Karp smażony
Kapusta wigilijna z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 128,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne X
ZUPA (serwowana)
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Łosoś z rusztu w sosie koperkowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i warzywami z wody
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 131,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne XI
GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)
Karp smażony
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Ziemniaki opiekane
Kapusta wigilijna z grzybami
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
BUFET ZIMNY (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na bufecie bocznym)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 132 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne XII
GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)
Barszczyk czerwony
Łosoś w sosie koperkowym
Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach w sosie żurawinowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Kapusta wigilijna z grzybami
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
BUFET ZIMNY (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
Kluski z makiem
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 0,25l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Cena pakietu – 159 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne XIII
ZUPA (serwowana)
Zupa borowikowa z łazankami
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Karp smażony
Ziemniaki opiekane
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 0,25l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Cena pakietu – 164,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu wigilijne XIV
ZUPA (serwowana)
Zupa borowikowa z łazankami
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą z grzybami
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
Kluski z makiem
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)
NAPOJE
Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 0,25l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Cena pakietu – 176 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Napoje i alkohol
Wersja I
Napoje płatne według spożycia
Soki owocowe, Coca-Cola – 16 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 7 zł /os.
Kompot wigilijny z suszu – 22 zł /litr
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – 58 zł /litr
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – 58 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 49 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 55 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł /but.
Piwo Miłosław Pilzner z beczki 0,5l – 10 zł
Piwo Miłosław Pilzner TUBA 5l – 85 zł
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Wersja II
Open bar (dla grup powyżej 20 osób)
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – bez ograniczeń
Piwo Miłosław Pizner z beczki 0,5l – bez ograniczeń
Cena open baru – 95 zł za osobę za 6 godzin
Każda następna rozpoczęta godzina jest dodatkowo płatna 25 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Wersja III
Open bar na napoje bezalkoholowe
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Cena open baru na napoje bezalkoholowe – 40 zł za osobę za 6 godzin
Każda następna rozpoczęta godzina jest dodatkowo płatna 10 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Jeżeli chcieliby Państwo zorganizować wigilię firmową w swojej firmie, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą cateringową – „Wigilia Firmowa Catering”