Wigilia Firmowa 2019

Zbliża się zima a wraz z nią Święta Bożego Narodzenia. Bogato ubrane choinki, śliczne dekoracje, mikołaje i prezenty tworzą niepowtarzalny klimat. Jest to czas, kiedy częściej myślimy o rodzinie, przyjaciołach i współpracownikach. Wigilia firmowa to wspaniała okazja aby usiąść do wspólnego stołu i podzielić się tym świątecznym nastrojem.

Co roku mamy przyjemność organizować kilkadziesiąt wigilii firmowych zarówno w naszej restauracji jak i dostarczać świąteczne menu w formie cateringu do Państwa firm.

W tym roku również nasz szef kuchni przygotował menu na niezapomnianą wigilię firmową. Do wyboru jest aż 14 zestawów menu, opartych o tradycyjne świąteczno – wigilijne dania kuchni polskiej. Nie zabraknie w nich tradycyjnego wigilijnego karpia, pierogów, wigilijnej kapusty z grzybami, kompotu z suszu czy wigilijnych słodkości.

W trakcie wigilii firmowej zapewniamy piękny świąteczny wystrój restauracji, świąteczne przeboje w tle, w tym kolędy na życzenie.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na wigilię firmową.

Wigilia firmowa 2019 w restauracji – oferta do wydruku.pdf

Menu wigilijne I

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 61,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne II

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 66 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne III

ZUPA (serwowana)

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 68,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne IV

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 84,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne V

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z kapustą i grzybami – 4 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 94 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne VI

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą wigilijną z grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 102,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne VII

ZUPA (serwowana)

Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Sandacz w sosie migdałowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z selera z rodzynkami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 104 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne VIII

ZUPA (serwowana)

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą wigilijną z grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 115 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne IX

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Karp smażony
Kapusta wigilijna z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 123 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne X

ZUPA (serwowana)

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Łosoś z rusztu w sosie koperkowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i warzywami z wody

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 127 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne XI

GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)

Karp smażony
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Ziemniaki opiekane
Kapusta wigilijna z grzybami
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

BUFET ZIMNY (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na bufecie bocznym)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 127,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne XII

GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)

Barszczyk czerwony
Łosoś w sosie koperkowym
Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach w sosie żurawinowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Kapusta wigilijna z grzybami
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

BUFET ZIMNY (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na bufecie bocznym przy sali na wyłączność lub na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
Kluski z makiem

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 0,25l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena pakietu – 151,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne XIII

ZUPA (serwowana)

Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Karp smażony
Ziemniaki opiekane
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 0,25l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena pakietu – 160 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wigilijne XIV

ZUPA (serwowana)

Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą z grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
Kluski z makiem

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)

NAPOJE I ALKOHOL

Soki owocowe (pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe – bez ograniczeń
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Piwo Warka z beczki – bez ograniczeń

Cena pakietu – 243,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Napoje i alkohol

Wersja I
Napoje płatne według spożycia

Soki owocowe, Coca-Cola – 16 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 7 zł /os.
Kompot wigilijny z suszu – 22 zł /litr
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – 58 zł /litr
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – 58 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 49 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 55 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 10 zł
Piwo Warka TUBA 5l – 85 zł

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wersja II
Open bar

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – bez ograniczeń
Piwo Warka z beczki 0,5l – bez ograniczeń

Cena open baru – 95 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wersja III
Open bar na napoje bezalkoholowe

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena open baru na napoje bezalkoholowe – 40 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Dodatkowo oferujemy

DJ – 350 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 5 godzin)

Zespół muzyczny – 400 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 4 godziny)

Jeżeli chcieliby Państwo zorganizować wigilię firmową w swojej firmie, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą cateringową – „Wigilia Firmowa Catering”