Wigilia Firmowa 2018

Zbliża się zima a wraz z nią Święta Bożego Narodzenia. Bogato ubrane choinki, śliczne dekoracje, mikołaje i prezenty tworzą niepowtarzalny klimat. Jest to czas, kiedy częściej myślimy o rodzinie, przyjaciołach i współpracownikach. Wigilia firmowa to wspaniała okazja aby usiąść do wspólnego stołu i podzielić się tym świątecznym nastrojem.

Co roku mamy przyjemność organizować kilkadziesiąt wigilii firmowych zarówno w naszej restauracji jak i dostarczać świąteczne menu w formie cateringu do Państwa firm.

W tym roku również nasz szef kuchni przygotował menu na niezapomnianą wigilię firmową. Do wyboru jest aż 14 zestawów menu, opartych o tradycyjne świąteczno – wigilijne dania kuchni polskiej. Nie zabraknie w nich tradycyjnego wigilijnego karpia, pierogów, wigilijnej kapusty z grzybami, kompotu z suszu czy wigilijnych słodkości.

W trakcie wigilii firmowej zapewniamy piękny świąteczny wystrój restauracji, świąteczne przeboje w tle, w tym kolędy na życzenie.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na wigilię firmową.

 

 

Wigilia firmowa 2018 w restauracji – oferta do wydruku.pdf

 

Menu wigilijne I

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 59,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne II

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 63 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne III

ZUPA (serwowana)

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 66,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne IV

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 79,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne V

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z kapustą i grzybami – 4 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 87,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne VI

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą z grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 94,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne VII

ZUPA (serwowana)

Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Sandacz w sosie migdałowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z selera z rodzynkami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 97 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne VIII

ZUPA (serwowana)

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą z grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 107 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne IX

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Karp smażony
Kapusta wigilijna z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 117 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne X

ZUPA (serwowana)

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Łosoś z rusztu w sosie koperkowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i warzywami z wody

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 121,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne XI

GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym)

Karp smażony
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie śliwkowym
Ziemniaki opiekane
Kapusta wigilijna z grzybami
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

BUFET ZIMNY (na bufecie bocznym)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na bufecie bocznym)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 126 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne XII

GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym)

Barszczyk czerwony
Zupa borowikowa
Łosoś w sosie koperkowym
Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach w sosie żurawinowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Kapusta wigilijna z grzybami
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

BUFET ZIMNY (na bufecie bocznym)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na bufecie bocznym)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
Kluski z makiem

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 0,25l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena pakietu – 146 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne XIII

ZUPA (serwowana)

Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Dorsz smażony w sosie cytrynowym, podawany z ziemniakami opiekanymi i brokułami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
Kluski z makiem

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Karp smażony
Ziemniaki opiekane
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.

NAPOJE

Kompot wigilijny z suszu – 0,25l na osobę
Soki owocowe – 0,25l na osobę
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 0,25l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena pakietu – 158,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu wigilijne XIV

ZUPA (serwowana)

Zupa borowikowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Karp smażony, podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą z grzybami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast świątecznych (rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki)
Kluski z makiem

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
Barszczyk czerwony (serwowany)

NAPOJE I ALKOHOL

Soki owocowe (pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe – bez ograniczeń
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Piwo Warka z beczki – bez ograniczeń

Cena pakietu – 222 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Napoje i alkohol

Wersja I
Napoje płatne według spożycia

Soki owocowe, Coca-Cola – 15 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 6 zł /os.
Kompot wigilijny z suszu – 21 zł /litr
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – 50 zł /litr
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – 50 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 45 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 48 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 9 zł
Piwo Warka TUBA 5l – 72 zł

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Wersja II
Open bar

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – bez ograniczeń
Piwo Warka z beczki 0,5l – bez ograniczeń

Cena open baru – 85 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Wersja III
Open bar na napoje bezalkoholowe

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena open baru na napoje bezalkoholowe – 38 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Dodatkowo oferujemy

DJ – 250 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 5 godzin)

Zespół muzyczny – 350 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 4 godziny)

 

 

Jeżeli chcieliby Państwo zorganizować wigilię firmową w swojej firmie, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą cateringową – „Wigilia Firmowa Catering”