Pożegnanie z pracy

Są różne powody zmiany czy odejścia z pracy – perspektywa awansu, chęć rozwoju czy emerytura. W ciągu miesięcy i lat, które spędzamy w firmie nawiązujemy i budujemy silne relacje z kolegami, szefami i klientami. Zaproszenie współpracowników na wspólne wyjście aby w niezobowiązującej atmosferze zrobić pożegnanie z pracy to świetny pomysł. Jest to okazja, żeby podziękować wszystkim za wspólnie spędzony czas.

Nasz szef kuchni przygotował siedem propozycji menu na pożegnanie z pracy. Możecie Państwo wybrać jedną z nich lub skomponować własną. Chętnie Państwu doradzimy.

Wyśmienita kuchnia, doskonałe dania, sprawna i profesjonalna obsługa a to wszystko w miłym i przytulnym wnętrzu sprawią, że pożegnanie z pracy zorganizowane w naszej restauracji pozostanie w Państwa pamięci jako miłe i radosne wydarzenie.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu.

 

 

Pożegnanie z pracy – oferta do wydruku.pdf

 

Menu I

PRZEKĄSKI PIWNE (na półmiskach na stole)

Kulebiaki – pierożki z ciasta drożdżowego nadziewane serem żółtym, kiełbasą i pieczarkami, podawane z dipami
Quesadilla – grillowane placki tortilla przekładane boczkiem wędzonym i żółtym serem, podawane z dipami
Kiełbasa chorizo krojona w plastry, smażona na oliwie z czosnkiem
Frytki
Deski serów
Nachosy z dipami
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

Cena pakietu – 39,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu II

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

Cena pakietu – 42 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu III

PRZEKĄSKI PIWNE (na półmiskach na stole)

Kulebiaki – pierożki z ciasta drożdżowego nadziewane serem żółtym, kiełbasą i pieczarkami, podawane z dipami
Quesadilla – grillowane placki tortilla przekładane boczkiem wędzonym i żółtym serem, podawane z dipami
Kiełbasa chorizo krojona w plastry, smażona na oliwie z czosnkiem
Frytki
Deski serów
Nachosy z dipami
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Barszczyk czerwony (serwowany)

Cena pakietu – 52,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu IV

PRZEKĄSKI PIWNE (na półmiskach na stole)

Kulebiaki – pierożki z ciasta drożdżowego nadziewane serem żółtym, kiełbasą i pieczarkami, podawane z dipami
Quesadilla – grillowane placki tortilla przekładane boczkiem wędzonym i żółtym serem, podawane z dipami
Kiełbasa chorizo krojona w plastry, smażona na oliwie z czosnkiem
Deski serów
Nachosy z dipami
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Talerze mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki) z ziemniakami opiekanymi,
sosami czosnkowym i paprykowym oraz surówką z białej kapusty

Cena pakietu – 68 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu V

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Talerze mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki) z ziemniakami opiekanymi,
sosami czosnkowym i paprykowym oraz surówką z białej kapusty

Cena pakietu – 68 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu VI

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Placek po zbójnicku

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

ZUPA (serwowana)

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie

Cena pakietu – 86 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu VII

ZUPA (serwowana)

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, podawane z ziemniakami opiekanymi i grillowanymi warzywami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)

Cena pakietu – 104 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Napoje i alkohol

Soki owocowe, Coca-Cola – 15 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 6 zł /os.
Wino musujące Napoli 0,75l – 38 zł /but.
Prosecco Riondo Collezione (półwytrawne) 0,75l – 69 zł /but.
Wino białe – Arnaud de Villeneuve Blanc – 50 zł /litr
Wino czerwone – Arnaud de Villeneuve Rouge – 50 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 45 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 48 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 55 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 9 zł
Piwo Warka PÓŁ METRA (5 x 0,5l) – 40 zł
Piwo Warka TUBA 5l – 75 zł

Ceny pozostałych napojów i alkoholi znajdują się w zakładce Karta Menu