Pożegnanie z pracy
Są różne powody zmiany czy odejścia z pracy – perspektywa awansu, chęć rozwoju czy emerytura. W ciągu miesięcy i lat, które spędzamy w firmie nawiązujemy i budujemy silne relacje z kolegami, szefami i klientami. Zaproszenie współpracowników na wspólne wyjście aby w niezobowiązującej atmosferze zrobić pożegnanie z pracy to świetny pomysł. Jest to okazja, żeby podziękować wszystkim za wspólnie spędzony czas.
Nasz szef kuchni przygotował siedem propozycji menu na pożegnanie z pracy. Możecie Państwo wybrać jedną z nich lub skomponować własną. Chętnie Państwu doradzimy.
Wyśmienita kuchnia, doskonałe dania, sprawna i profesjonalna obsługa a to wszystko w miłym i przytulnym wnętrzu sprawią, że pożegnanie z pracy zorganizowane w naszej restauracji pozostanie w Państwa pamięci jako miłe i radosne wydarzenie.
Serdecznie zapraszamy do kontaktu.
Pożegnanie z pracy – oferta do wydruku.pdf
Menu I
PRZEKĄSKI (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
Cena pakietu – 50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu II
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Quesadilla z serem żółtym i boczkiem wędzonym
Quesadilla z serem żółtym i kurczakiem
Krewetki smażone na oliwie z imbirem i czosnkiem
Frytki
Deski serów
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
Cena pakietu – 51 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu III
PRZEKĄSKI (na półmiskach na stole)
Quesadilla z serem żółtym i boczkiem wędzonym
Quesadilla z serem żółtym i kurczakiem
Frytki
Deski serów
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Barszczyk czerwony (serwowany)
Cena pakietu – 64,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu IV
PRZEKĄSKI (na półmiskach na stole)
Quesadilla z serem żółtym i boczkiem wędzonym
Quesadilla z serem żółtym i kurczakiem
Frytki
Deski serów
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Talerze mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki) z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty
Cena pakietu – 70,50 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu V
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)
Talerze mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki) z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty
Cena pakietu – 72 zł za osobę (razem z VAT)
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu VI
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Placek po zbójnicku
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
ZUPA (serwowana)
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie
Cena pakietu – 96,50 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu VII
ZUPA (serwowana)
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, podawane z ziemniakami opiekanymi i warzywami pieczonymi z oliwą
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, babeczki z owocami)
Cena pakietu – 113 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Napoje i alkohol
Soki owocowe, Coca-Cola – 16 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 7 zł /os.
Wino musujące Napoli 0,75l – 45 zł /but.
Prosecco Cavazza 0,75l – 69 zł /but.
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc – 58 zł /litr
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge – 58 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 49 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 58 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 10 zł
Piwo Warka TUBA 5l – 85 zł
Ceny pozostałych napojów i alkoholi znajdują się w zakładce Karta Menu