Konsolacja – obiad po pogrzebie
Strata bliskiej osoby to ogromny ból i żal. W tym smutnym czasie trudno jest myśleć o organizacji konsolacji, dlatego też przygotowanie tej uroczystości warto powierzyć profesjonalnemu zespołowi naszej restauracji.
Stypy i konsolacje w restauracji Gospoda pod Młynem to pewność, że całość spotkania będzie dopracowana w najmniejszym szczególe. Przygotujemy dla Państwa doskonale dobrane menu, zapewnimy wyjątkową atmosferę i profesjonalną obsługę. Nasze doświadczenie i wiedza pomogą w organizacji przyjęcia a Państwo będziecie mogli spokojnie w nim uczestniczyć, znajdując ukojenie wśród najbliższych.
Aby pomóc Państwu w przygotowaniu obiadu pożegnalnego w tym trudnym i smutnym dniu, przygotowaliśmy trzy propozycje menu na stypę, stworzone w oparciu o tradycyjne dania kuchni polskiej. Możecie Państwo wybrać jedną z nich lub skomponować własną. Chętnie doradzimy.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na konsolację i do kontaktu z naszą restauracją.
*Oferta cenowa obowiązuje od poniedziałku do piątku. W przypadku chęci zorganizowania konsolacji w weekend uprzejmie prosimy o kontakt.
Konsolacja – Oferta do wydruku.pdf
Menu na konsolację I
ZUPA (serwowana)
Rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Tradycyjny kotlet schabowy, podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty
DESER (serwowany)
Szarlotka podana na ciepło z kulką lodów i bitą śmietaną
NAPOJE
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Cena pakietu – 52,50 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu na konsolację II
ZUPA (serwowana)
Tradycyjny żur z kiełbasą i jajkiem
DANIE GŁÓWNE
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pieczarkowym, podawana z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty
DESER (serwowany)
Szarlotka podana na ciepło z kulką lodów i bitą śmietaną
NAPOJE
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Sok pomarańczowy – 0,25l na osobę
Cena pakietu 56,50 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Menu na konsolację III
ZUPA (serwowana)
Rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE (serwowane)
Pieczona karkówka w sosie pieczeniowym, podawana z ziemniakami opiekanymi i surówką z marchewki
BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)
Wędliny i mięsa pieczone
Pasztety
Jajka faszerowane
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)
Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, keks, babeczki z owocami)
NAPOJE
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Sok pomarańczowy – 0,25l na osobę
Cena pakietu – 87 zł za osobę
Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%
Ceny wybranych napojów i alkoholi
Soki owocowe, Coca-Cola – 16 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Wino białe – Arnaud de Villeneuve Blanc – 58 zł /litr
Wino czerwone – Arnaud de Villeneuve Rouge – 58 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 49 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 58 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 10 zł
Ceny pozostałych napojów i alkoholi znajdują się w zakładce „Karta Menu”