Konsolacja – obiad po pogrzebie

Strata bliskiej osoby to ogromny ból i żal. W tym smutnym czasie trudno jest myśleć o organizacji konsolacji, dlatego też przygotowanie tej uroczystości warto powierzyć profesjonalnemu zespołowi naszej restauracji.

Stypy i konsolacje w restauracji Gospoda pod Młynem to pewność, że całość spotkania będzie dopracowana w najmniejszym szczególe. Przygotujemy dla Państwa doskonale dobrane menu, zapewnimy wyjątkową atmosferę i profesjonalną obsługę. Nasze doświadczenie i wiedza pomogą w organizacji przyjęcia a Państwo będziecie mogli spokojnie w nim uczestniczyć, znajdując ukojenie wśród najbliższych.

Aby pomóc Państwu w przygotowaniu obiadu pożegnalnego w tym trudnym i smutnym dniu, przygotowaliśmy trzy propozycje menu na stypę, stworzone w oparciu o tradycyjne dania kuchni polskiej. Możecie Państwo wybrać jedną z nich lub skomponować własną. Chętnie doradzimy.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na konsolację i do kontaktu z naszą restauracją.

 

*Oferta cenowa obowiązuje od poniedziałku do piątku. W przypadku chęci zorganizowania konsolacji w weekend uprzejmie prosimy o kontakt.

 

 

Konsolacja – Oferta do wydruku.pdf

 

Menu na konsolację I

ZUPA (serwowana)

Rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Tradycyjny kotlet schabowy, podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty

DESER (serwowany)

Szarlotka podana na ciepło z kulką lodów i bitą śmietaną

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena pakietu – 49,50 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu na konsolację II

ZUPA (serwowana)

Tradycyjny żur z kiełbasą i jajkiem

DANIE GŁÓWNE

Grillowana pierś z kurczaka w sosie pieczarkowym, podawana z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty

DESER (serwowany)

Szarlotka podana na ciepło z kulką lodów i bitą śmietaną

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Sok pomarańczowy – 0,25l na osobę

Cena pakietu 53 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Menu na konsolację III

ZUPA (serwowana)

Rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Pieczona karkówka w sosie pieczeniowym, podawana z ziemniakami opiekanymi i surówką z marchewki

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Pasztety
Jajka faszerowane
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Sok pomarańczowy – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 78,50 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Ceny wybranych napojów i alkoholi

Soki owocowe, Coca-Cola – 15 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Wino białe – Arnaud de Villeneuve Blanc – 50 zł /litr
Wino czerwone – Arnaud de Villeneuve Rouge – 50 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 45 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 48 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 9 zł

Ceny pozostałych napojów i alkoholi znajdują się w zakładce „Karta Menu”