Jajeczko Firmowe w restauracji

Zbliża się Wielkanoc. Ten radosny, przedświąteczny czas to doskonały moment na zorganizowanie Jajeczka Firmowego. To świetna okazja do integracji, do zbudowania wyjątkowych relacji, zarówno z pracownikami jak i kontrahentami. To również wspaniała okazja do tego aby usiąść wspólnie do świątecznego stołu i podzielić się tym wielkanocnym nastrojem.

Co roku mamy przyjemność organizować kilkadziesiąt wielkanocnych spotkań firmowych. Jajeczka firmowe odbywają się zarówno w naszej restauracji Gospoda pod Młynem na Ursynowie jak i dostarczamy wielkanocne menu w formie cateringu do Państwa firm.

W tym roku nasz Szef Kuchni przygotował aż siedem propozycji menu na niezapomnianą Wielkanoc Firmową, opartych o tradycyjne wielkanocne dania kuchni polskiej. Nie zabraknie w nich tradycyjnego żuru, wielkanocnej kiełbasy, wyboru wielkanocnych jaj, sałatki jarzynowej, czy też wielkanocnych słodkości – baby, mazurka, sernika.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na Jajeczko Firmowe w restauracji.

Jajeczko Firmowe w restauracji – Oferta do wydruku.pdf

Menu wielkanocne I

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych
– z pieczarkami
– z musem chrzanowym i szynką
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 57 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wielkanocne II

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych
– z pieczarkami
– z musem chrzanowym i szynką
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Mazurek
Baba wielkanocna

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 69 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wielkanocne III

ZUPA (serwowana)

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych
– z pieczarkami
– z musem chrzanowym i szynką
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Mazurek
Baba wielkanocna

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 83,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wielkanocne IV

ZUPA (serwowana)

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie

BUFET CIEPŁY (na półmiskach na stole)

Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych
– z pieczarkami
– z musem chrzanowym i szynką
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Mazurek
Baba wielkanocna

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 95,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wielkanocne V

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Grillowane kotleciki schabowe w sosie tymiankowym, podawane z ziemniakami opiekanymi i surówką z białej kapusty

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Kwartet wielkanocnych jajek faszerowanych
– z pieczarkami
– z musem chrzanowym i szynką
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
– z tuńczykiem i kaparami
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Mazurek
Baba wielkanocna
Sernik

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 105,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wielkanocne VI

ZUPA (serwowana)

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, podawane z zapiekanką ziemniaczaną i grillowanymi warzywami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Kwartet wielkanocnych jajek faszerowanych
– z pieczarkami
– z musem chrzanowym i szynką
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
– z tuńczykiem i kaparami
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Mazurek
Baba wielkanocna
Sernik

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 120 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Menu wielkanocne VII*
*dla grup pow. 40 osób

BUFET CIEPŁY (na półmiskach na stole lub na bufecie bocznym)

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Ziemniaki pieczone z czosnkiem w ziołach
Warzywa z wody

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole lub na bufecie bocznym)

Kwartet wielkanocnych jajek faszerowanych
– z pieczarkami
– z musem chrzanowym i szynką
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
– z tuńczykiem i kaparami
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole lub na bufecie bocznym)

Mazurek
Baba wielkanocna
Sernik

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Soki owocowe – 0,25l na osobę

Cena pakietu – 128,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Napoje i alkohol

Wersja I
Napoje płatne według spożycia

Soki owocowe, Coca-Cola – 15 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 6 zł /os.
Wino domowe białe – Arnaud de Villeneuve Blanc – 50 zł /litr
Wino domowe czerwone – Arnaud de Villeneuve Rouge – 50 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 45 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 48 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 65 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 9 zł
Piwo Warka TUBA 5l – 75 zł

Wersja II
Open bar

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wino domowe białe – Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino domowe czerwone – Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – bez ograniczeń
Piwo Warka z beczki 0,5l – bez ograniczeń

Cena open baru – 85 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Wersja III
Open bar na napoje bezalkoholowe

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena open baru na napoje bezalkoholowe – 38 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

Jeżeli chcieliby Państwo zorganizować Jajeczko Firmowe w swojej firmie, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą cateringową – „Wielkanoc Firmowa Catering”