Impreza firmowa

Restauracja Gospoda pod Młynem przygotowała dla Państwa ofertę na organizację imprezy firmowej. Proponujemy menu na niezobowiązujące spotkanie po pracy, na uroczyste kolacje firmowe oraz na większe imprezy integracyjne.

Organizacja imprez firmowych to nasza specjalność. Nasze wyborne menu miało okazję docenić wiele firm na licznych imprezach i bankietach jakie organizowaliśmy nie tylko tu na miejscu w restauracji w Warszawie na Ursynowie ale i na licznych cateringach jakie obsługujemy na co dzień, organizując imprezy firmowe w Państwa firmach.

Do wyboru Gości proponujemy dwanaście zestawów menu na imprezę firmową z różnymi propozycjami w zależności od charakteru przyjęcia. W ofercie mamy również kącik wiejski ze swojskimi i wędlinami a na ważniejsze okazje proponujemy wyśmienite torty firmowe jakie przygotowują nasi cukiernicy.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu i do zapoznania się z naszą ofertą na imprezę firmową.

 

 

Impreza firmowa – Oferta do wydruku.pdf

 

Impreza firmowa Menu I

PRZEKĄSKI PIWNE (na półmiskach na stole)

Kulebiaki – pierożki z ciasta drożdżowego nadziewane serem żółtym, kiełbasą i pieczarkami, podawane z dipami
Quesadilla – grillowane placki tortilla przekładane boczkiem wędzonym i żółtym serem, podawane z dipami
Kiełbasa chorizo krojona w plastry, smażona na oliwie z czosnkiem
Frytki
Deski serów
Nachosy z dipami
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

Cena pakietu – 39,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza Firmowa Menu II

PRZEKĄSKI PIWNE (na półmiskach na stole)

Kulebiaki – pierożki z ciasta drożdżowego nadziewane serem żółtym, kiełbasą i pieczarkami, podawane z dipami
Quesadilla – grillowane placki tortilla przekładane boczkiem wędzonym i żółtym serem, podawane z dipami
Kiełbasa chorizo krojona w plastry, smażona na oliwie z czosnkiem
Frytki
Deski serów
Nachosy z dipami
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Barszczyk czerwony (serwowany)

Cena pakietu – 52,50 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu III

PRZEKĄSKI PIWNE (na półmiskach na stole)

Kulebiaki – pierożki z ciasta drożdżowego nadziewane serem żółtym, kiełbasą i pieczarkami, podawane z dipami
Quesadilla – grillowane placki tortilla przekładane boczkiem wędzonym i żółtym serem, podawane z dipami
Kiełbasa chorizo krojona w plastry, smażona na oliwie z czosnkiem
Deski serów
Nachosy z dipami
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Talerze mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki) z ziemniakami opiekanymi,
sosami czosnkowym i paprykowym oraz surówką z białej kapusty

Cena pakietu – 68 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu IV

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana
Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Talerze mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki) z ziemniakami opiekanymi,
sosami czosnkowym i paprykowym oraz surówką z białej kapusty

Cena pakietu – 68 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu V

PRZYSTAWKA (serwowana)

Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami

ZUPA (serwowana)

Zupa kurkowa

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym, podawane z kopytkami i zielonym groszkiem

DESER (serwowany)

Szarlotka na ciepło z kulką lodów i bitą śmietaną

Cena pakietu – 84 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu VI

PRZYSTAWKA (serwowana)

Roladki z grillowanej cukinii z serem feta i kaparami

ZUPA (serwowana)

Aromatyczna zupa borowikowa z dodatkiem kwaśnej śmietany

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Kaczka z pieca, podawana z kopytkami i pieczonym jabłkiem nadziewanym sosem żurawinowym

DESER (serwowany)

Torcik kawowo-bezowy z sosem wiśniowym

Cena pakietu – 88 zł za osobę (razem z VAT)

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu VII

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Grillowane kotleciki schabowe w sosie serowym, podawane z ziemniakami opiekanymi i grillowanymi warzywami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana

DODATKI (na półmiskach na stole)

Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)

Cena pakietu – 89,50 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu VIII

ZUPA (serwowana)

Kremowa zupa z pomidorów z dodatkiem śmietany i świeżej bazylii

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Grillowana pierś z kurczaka w sosie z kurek leśnych, podawana z ziemniakami opiekanymi i grillowanymi warzywami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana

DODATKI (na półmiskach na stole)

Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)

Cena pakietu – 96 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu IX

GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym)

Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
Schab po myśliwsku
Żeberka w sosie bbq
Makaron penne z warzywnym ratatouille
Ziemniaki pieczone z czosnkiem w ziołach
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym

BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana

DODATKI (na półmiskach na stole)

Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)

Cena pakietu – 108 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu X

ZUPA (serwowana)

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem podawany w chlebie

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, podawane z ziemniakami opiekanymi i grillowanymi warzywami

BUFET ZIMNY (na półmiskach na stole)

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałatka ziemniaczana

DODATKI (na półmiskach na stole)

Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)

GORĄCY BUFET (na półmiskach na stole)

Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie

Cena pakietu – 114 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu XI

GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym)

Karkówka w sosie ziołowym
Pierś z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym
Sandacz w sosie porowo-winnym
Tagiatelle z kurkami
Ziemniaki pieczone z czosnkiem w ziołach
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym

BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Jajka faszerowane
Śledzie na 3 sposoby
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym
Sałata z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi w dressingu miodowym
Sałatka ziemniaczana

DODATKI (na półmiskach na stole)

Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)
Półmiski świeżych owoców sezonowych krojonych w plastry

Cena pakietu – 117 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Impreza firmowa Menu XII

GORĄCY BUFET (na bufecie bocznym)

Staropolski żur
Żeberka w sosie bbq
Grillowana biała kiełbasa
Grillowana kiełbasa myśliwska
Grillowana kaszanka
Karkówka w sosie pieprzowym
Golonka pieczona w piwie
Pieczone pałki z kurczaka
Bigos
Łosoś w sosie koperkowym
Ziemniaki pieczone z czosnkiem w ziołach

BUFET ZIMNY (na bufecie bocznym)

Kącik wiejski (w tym: szynka z nogą, kaszanka swojska gryczana, pasztetowa, kiełbasa chłopska, kiełbasa jałowcowa, kiełbasa wiejska, salceson, baleron)
Wybór pasztetów
Deski serów
Sałatka ziemniaczana

DODATKI (na półmiskach na stole)

Smalec własnej produkcji
Ogórki kiszone
Chrzan, ćwikła
Pieczywo

BUFET DESEROWY (na półmiskach na stole)

Półmiski ciast własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)

Cena pakietu – 125 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Napoje i alkohol

Wersja I
Open bar na napoje bezalkoholowe

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń

Cena open baru na napoje bezalkoholowe – 35 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Wersja II
Open bar

Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy) – bez ograniczeń
Coca-Cola – bez ograniczeń
Woda mineralna niegazowana z cytryną – bez organiczeń
Kawa, herbata (z zaparzaczy) – bez ograniczeń
Wino białe – Arnaud de Villeneuve Blanc – bez ograniczeń
Wino czerwone – Arnaud de Villeneuve Rouge – bez ograniczeń
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – bez ograniczeń
Piwo Warka z beczki 0,5l – bez ograniczeń

Cena open baru – 75 zł za osobę

Dodatkowo do rachunku doliczony zostanie serwis 10%

 

Wersja III
Napoje płatne według spożycia

Soki owocowe, Coca-Cola – 15 zł /litr
Woda mineralna niegazowana z cytryną – 10 zł /litr
Kawa, herbata (z zaparzaczy) bez ograniczeń – 6 zł /os.
Wino musujące Napoli 0,75l – 38 zł /but.
Prosecco Riondo Collezione (półwytrawne) 0,75l – 69 zł /but.
Wino białe – Arnaud de Villeneuve Blanc – 50 zł /litr
Wino czerwone – Arnaud de Villeneuve Rouge – 50 zł /litr
Wódka Żołądkowa Czysta de Luxe 0,5l – 45 zł /but.
Wódka Wyborowa 0,5l – 48 zł /but.
Wódka Finlandia 0,5l – 55 zł /but.
Piwo Warka z beczki 0,5l – 9 zł
Piwo Warka PÓŁ METRA (5 x 0,5l) – 40 zł
Piwo Warka TUBA 5l – 75 zł

Ceny pozostałych napojów i alkoholi znajdują się w zakładce „Karta Menu”

 

Dodatkowo oferujemy

DJ – 250 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 5 godzin)

Zespół muzyczny – 350 zł za godzinę (minimalne zamówienie wynosi 4 godziny)

Kącik wiejski – 20 zł za osobę
(w tym: szynka z nogą, kaszanka swojska gryczana, pasztetowa, kiełbasa chłopska, kiełbasa jałowcowa, kiełbasa wiejska, salceson, baleron)

Kacik wiejski Gospoda pod Młynem

 

Tort na imprezę firmową śmietanowo-owocowy – 10 zł /porcja

Tort na imprezę firmową czekoladowy z wiśniami – 14,50 zł /porcja

Raca na tort (25 cm) – 10 zł /szt.

Torty podajemy w całości, następnie są krojone przez kelnera
Minimalne zamówienie wynosi 12 porcji

Zdjęcia przykładowych tortów na imprezę firmową